eXtremeRate Yumuşak Dokunmatik Mor Üst Konut Kabuk yan korkuluklar Paneli Yedek parça Xbox One S / One X Denetleyici

0

SKU: c8109

Etiketler: xbox muhafazasını özelleştirme, şeffaf extremerate, orta xbox denetleyicisi, xbox ıne kabuğu, xbox d kabuğu, xbox kabuğu asus, xbox denetleyicisi shl, standart xbox kabuk, skyforge 360 denetleyici, aksesuarlar hdo2 fatshark.

₺409.68 ₺397.36

Detaylar

Denetleyici kabuğunuzun plastikten daha fazlası olduğunu biliyoruz accessory.It yardımcınız, kanat adamınız, savaş arkadaşınız.Bu nedenle, kontrol cihazlarımızın en yüksek kalitede olmasını sağlamak için yalnızca en iyi parçaları ve en canlı boyaları kullanıyoruz.Satın almadan önce okuyun: 1, lütfen listenin ikinci resmini kontrol edin.Bu ürün Xbox One S ve Xbox One X denetleyicisi ile uyumludur (Model 1708); Xbox One Elite ve Xbox One Standart denetleyicisi ile uyumlu değildir. 2, Paket bir faceplate shell kılıf ve denetleyici için bir çift arka panel ile birlikte gelir.Kontrolör, alt kabuk, düğmeler ve diğer parçalar dahil değildir. 3, Müşterilerin orijinal kabuğunuzu değiştirmek için denetleyiciyi ayırmasını gerektirdi; Gerekli müşteriler denetleyici kurulumlarında kullanışlıdır; Youtube'da "Extremerate Xbox One S X Denetleyici Ön Plakası" nı arayarak kurulum video kılavuzunu edinin; Panel video talimat kılavuzu için: Youtube'da "Extremerate Xbox One S X denetleyici Yan Rayları" nı arayın. 4, Doku kauçuk bir yüzey değildir.Bunun yerine yarı kaygan, mat yumuşak plastiktir.Ürün özelliği: Dayanıklı toksik olmayan ABS plastikten yapılmıştır.Kokusuz.Her tarafa tamamen aynı hizada oturur; Tüm klipslerin üzerine düzgün oturun.Kişiselleştirin controller.It bir ton $ $ $ harcamadan sıkıcı normal bir siyahtan güzel bir değişiklik.Denetleyicinize rahat bir his ve gözle görülür bir doku ekler.Paket içerir: 1* ön kabuk 1* sağ yan korkuluklar 1* sol yan korkuluklar 1* açık kabuk aracı 1* T8H tornavida 7 * vidalar Not: kontrolör ve diğer parçalar dahil değildir!

Ödeme

1) Alipay'i kabul ediyoruz.Batı Birliği, TT.Tüm kredi kartları güvenli ödeme süreci EMANET yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Açık artırma kapandıktan hemen sonra kontrol edemezseniz, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeleri tekrar deneyin.

Not: Bu öğeyi satın almaya karar verdiyseniz,lütfen mümkün olan en kısa sürede ödeme yapın,böylece size daha hızlı gönderebiliriz.

Sevkiyat

EMS: 6 ila 8 gün içinde ülkelerin çoğuna ulaşın.

DHL: 4 ila 5 gün içinde ülkelerin çoğuna ulaşın.

FEDEX: 2 ila 6 gün içinde ülkelerin çoğuna ulaşın.

Çin Post:15 ila 30 gün içinde ülkelerin çoğuna ulaşın.

Garanti

arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi.

Arızalı ürünleri geri göndermek istiyorsanız, lütfen önce bizimle iletişime geçin ve bize resim veya video gönderin,bu sorunu sizinle çözme yöntemini tartışacağız.

Lütfen arızalı ürünleri garanti süresi içinde gönderin.

Paketleme sırasında ürünlerin teslimatta tamamen korunduğundan emin olacağız ve nakliye sırasında hasarı önlemek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

İade İade

1) Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İstisna yok!Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

2)Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#.

3) Biz TAM WİNNİGN TEKLİF TUTARINI iade edeceğiz,öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil,Alıcı ve Satıcı HEM Cezvekahve.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

4) Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.

Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: Aşırı
  • Model Numarası: Xbox One S /Xbox One X Denetleyicisi için uygun
  • Uyumlu Marka / Model: MİKROSKOP
  • Uyumlu Microsoft Modeli: Xbox One'ın
  • İlgili ürünler