PS5 4 USB Hub Hızlı Şarj Portu Splitter Genişletici Yüksek Hızlı 2.0 Veri Transferi Playstation 5 için Disk ve Dijital Baskı

0

SKU: c7198

Etiketler: kasa tarafı ps5, cilt ps5, kamera playstation 4, playstation 3 gücünü kontrol edin, ps5 anime deri, dobe ps5 mobil, playstation ekipmanları 4, playstation 75v güç kaynağı, kasa kirişi ps5, dobe ps5 şarj cihazı.

₺225.25 ₺135.15

Detaylar

PS5 4 USB Hub Hızlı Şarj Portu Splitter Genişletici Yüksek Hızlı 2.0 Veri Transferi Playstation 5 için Disk ve Dijital Baskı

Playstation 5 için özel olarak tasarlanmış USB hub console.It ps5'in eğriliği ile sorunsuz bir şekilde bütünleşir. Ön usb bağlantı noktalarından yalnızca birini dörde dönüştürün ve orijinal ön c tipi bağlantı noktasını açık olarak kaydedin.

Dört yüksek hızlı USB 2.0 bağlantı noktası, 480mbps'ye kadar inanılmaz hızlarda veri aktarabilir.Bir sabit sürücüyü, denetleyiciyi ve daha fazlasını aynı anda bağlamanızı sağlar! 【not:】 Üreticiden şarj etmek için orijinal ön USB-A bağlantı noktası da önerilmediğinden, usb aygıtlarının şarj edilmesi için hub'ı kullanmanızı önermiyoruz.

Göbeğin ön tarafında görüntülenen dahili LED göstergesi, çalışır durumda olup olmadığını gösterir.

Hem bağlı cihazlarınızı hem de hub'ınızı güvende tutmak için aşırı akım koruma teknolojisi ile donatılmıştır.

Sadece takın ve play.No herhangi bir sürücü yüklemeniz gerekir.Paket içeriği: 1 x USB HUB; 1 x kullanım Kılavuzu.

Özellikler

  • Sertifika: hiçbiri
  • Marka Adı: ADOBE FOMİS ELEKTRONİK
  • Uyumlu Sony Modeli: play station
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Uyumlu Marka / Model: Sony
  • İlgili ürünler