18-Pin Karbon Fiber Parmak Kollu PUBG Mobil Oyunlar İçin Basın Ekran Parmak Kollu (16 Adet)

0

SKU: c6496

Etiketler: fghgf öğle yemeği, fghgf Noel, fghgf kemer, filtre fghgf, güneş gözlüğü fghgf, fghgf ceket, bıçaklar fghgf, ekran fghgf 10, fghgf ayakkabı, cam fghgf 10.

₺31.96 ₺23.10

Detaylar

Karbon fiber %100 kapsama alanı: Yüzey tamamen karbon fiber ile kaplanmıştır ve parmak karyolaları her yerde süper yüksek hassasiyete sahiptir.Sadece ekrandaki sürtünmeyi azaltmakla kalmaz, aynı zamanda her mikrometreyi, her tıklamayı, kayma hatasını doğru bir şekilde geri yükleyebilir, etkileyici bir pürüzsüz oyun deneyimi elde etmenizi sağlar.

Ultra ince ve İzolasyon El Han:0.7 mm ultra ince tip, Karbon fiber kumaş parmak uçları diğer kauçuk ve pamuklu parmak setlerinden daha soğuktur, Bu parmak kolları el terini ve ekran temasını izole edebilir, kaymaz, düşmeyi önleyici, yağ geçirmez, parmak izi önleyici, oyununuzu geliştirebilir operasyonel hataları hissedin ve önleyin.

Bu mobil oyun kumandası parmak kılıfları yüksek elastikiyete sahip olduğundan, çoğu insanın parmak boyutunu ayarlayabilir ve sığdırabilir, taşınabilir ve cebinizde veya çantanızda taşıması kolaydır, ihtiyacınız olduğunda uygulayabilirsiniz.

Oyun deneyimini geliştirmenize yardımcı olacak operasyonel hassasiyet.Kullanımı kolay.Bu parmak kollarıyla etkileyici ve pürüzsüz bir oyun deneyimi yaşayın.sürtünme katsayısı, parmak ile ekran arasındaki sürtünmeye yakındır.Tekstil parmak kılıfı gibi çok kaygan değil.

Geniş Uyumluluk: Bu mobil oyun parmak kılıfı setleri, Android veya İOS telefondaki neredeyse oyunları destekler ve ayrıca PUBG Mobile, Call of duty Mobile, Hayatta Kalma Kuralları, Bıçaklar, Kavga Yıldızları, Ingress Prime, Survivor Royale, Kritik Operasyonlar vb.Dahil olmak üzere atış oyunları için mükemmel uyumludur.

boyutu: yaklaşık 5*1.5*0.1 cm

Malzeme: Karbon fiber

renk: siyah

Paket içeriği:

16 * oyun parmak kol

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: FGHGF'NIN sohbeti
  • Model Numarası: gösterildiği gibi
  • Uyumlu Marka / Model: hiçbiri
  • USB ile: NO
  • İlgili ürünler