Öğretim Sınıfı duvar çimentosu Oyuncak Yeni 32 Adet Mini Çimento Cüruf Tuğla Kendi Küçük Duvar Mini Kırmızı Tuğla

0

SKU: c499636

Etiketler: kül blok, kendinizinkini oluşturun, çimento cüruf tuğlaları, mini tuğla kalıp.

₺400.05 ₺324.01

Detaylar

Sadece duvarlar inşa ederek, büyük olasılıkla kendi minyatür duvarınızı inşa etmenize izin veren bu küçük tuğlaların tadını çıkaracaksınız.Mini kül blokları 32 tuğladan oluşan bir sette gelir ve hatta tuğlaların yığıldığı ve gerçek dünyada bulacağınız gibi gitmeye hazır olduğu küçük bir ahşap paletin üzerine gelir!

ayrıca, duvarınızı başlatmak için tuğlaları kolayca birbirine yapıştırmanız için minyatür bir harç kabı almanız gerekecektir.Ayrıca, kırmızı tuğlalar gerçek kırmızı tuğlaların 1: 6 ölçeğidir / gri tuğlalar gerçek bir kül bloğunun 1: 12 ölçek boyutundadır.

Tuğlaların hiçbiri bir harç kabı ile birlikte gelmez

Mini tuğlalar Reçine karışımından yapılır (kırmızı tuğlalar için kırmızı boya ile)Tuğlalar masa oyuncağı, eğlenceli istifleme oyuncağı veya mini duvar, saksı, kalemlik, anahtarlık ve daha fazlasını yapmanın bir yolu için mükemmeldir.

Tuğlalarla işiniz bittiğinde ve mini duvarınızı monte ettikten sonra, tuğlaların bir bardak altlığı olarak geldiği küçük ahşap paleti veya evinizin etrafında eğlenceli küçük bir dekor parçasını kullanabilirsiniz.

Boyut:3. 3x1. 7x1. 7cm

renk: kırmızı / Gary

Malzeme: Reçine

Paket içeriği: 32 adet Mini Tuğla

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Özellikler

  • Tema: Hayvanlar ve Doğa
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: 3C
  • Malzeme: Plastik
  • Yaş Öner: 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
  • İlgili ürünler