1/12 Minyatür Villa Yazlık Modeli Çocuk Dollhouse Mobilya küresel mafsal Bebek Accs

0

SKU: c4142

₺167.88 ₺82.21

Detaylar

Özellikler:

OOTDTY'NIN sohbeti

Dollhouse Mini Villa Evi:Doğal ahşap minyatür villa Evi modeli, 1: 12 ölçekli olarak gerçek olanları geri yükler, süper gerçekçi ve dollhouse'un dekorasyonu için veya bilyeli mafsal bebek aksesuarları olarak uygundur.

Güvenlik Malzemesi: Nitelikli ahşap malzemeden yapılmış, toksik olmayan renk pürüzsüz kenar tasarımı ile basılmış, çapaksız, aşınmaya dayanıklı, güvenli ve dayanıklı, dollhouse'unuzu iyi dekore edin.

DIY Dollhouse ve küresel mafsal bebekler için minyatür ahşap ev: Evin tam ölçekli kopyasına sahip oyuncak villa evi, 3 renk seçeneği farklı stil dollhouse ve bebeklerle iyi eşleşebilir, kolay solmaz, gençleri dollhouse'larını dıy yapmaya teşvik edebilir, hayal güçlerini kullanabilir ve dıy evlerini dekore etmek ve tasarlamak için yaratılış, dıy evlerini tanıtmak, dıy evlerini süslemek ve tasarlamak için hayal güçlerini ve yaratımlarını kullanın. onların el-göz koordinasyonu ve DIY el yeteneği.

Oyuncak Modeli: Bu sadece bir oyuncak modelidir, gerçek bir villa Evi olarak kullanılamaz, lütfen dikkat edin ve çocukların yanlışlıkla yemek yemesini veya yaralanmasını önleyin.

Geniş Uygulama: Dollhouse süslemeleri için uygundur ve ayrıca DIY dollhouse, özelleştirilmiş oyun evi aksesuarları, anaokulu el yapımı, yosun mikro manzara, etli manzara, bebek evi aksesuarları, okyanus şişesi yıldız şişesi dıy malzeme, telefon kılıfı DIY dekorasyon, sahne dekorasyonu, masaüstü mini süsleme vb.İçin mükemmel bir seçimdir.

İdeal Hediye: Ölçekli mini villa Evi, çocuklar, genç kızlar ve hobi koleksiyoncuları için uygun olan doğum günü hediyesi, Noel hediyesi olarak çocuklar veya yetişkinler için uygundur ve kum masası modelinin sahne düzeni için mükemmeldir.

Özellikler:

Ürün Boyutu: yaklaşık. 6. 5x7. 1x5. 3 cm/2. 56x2. 79x2. 08 inç

Malzeme: Ahşap

Renk Seçeneği: Pembe / Mavi / Bej

Net Ağırlık: yaklaşık. 75g / 0.16 lbs

Paket içeriği:

1 x Dollhouse Mini Villa Ev Oyuncak

Not:

Uyarı: Küçüktür ve yutulma riskine dikkat etmesi gerekir.

Manuel ölçüm nedeniyle 0-1cm hataya izin verin, lütfen teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Özellikler

  • Uyarı: Diğer
  • Sertifika: hiçbiri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Öğe Türü: Bebek Evleri
  • Boyutlar: 6. 5X7. 1X5. 3 cm/2. 56X2. 79X2. 08 inç
  • Cinsiyet: Kızlar
  • Model Numarası: G2AD5AC1106335'NIN sohbeti
  • Malzeme: Odun
  • Yaş Öner: 12+y
  • İlgili ürünler