20 adet TDA7569DAJ 7569D AJ TDA7569D AJ 7569DAJ 7569D - AJ HSSOP36 Orijinal stok

0

SKU: c3459

Etiketler: palet m ajs, maskeler ajs domuz, ajs 125 filtre, oko karbüratör parçaları, ajs modena aksesuarları, 2 zamanlı karbüratör parçaları, ajs ayakkabı, honda gcv160 karbüratör parçaları, maske pf ajs, atlar modansa ajs daytona.

₺1 054.04

Detaylar

Sevgili arkadaşlar, lütfen satın almadan önce aşağıdaki politikaları dikkatlice okuyunuz, teşekkür ederim!

Herhangi bir sorunuz varsa, bir anlaşmazlık açmak veya olumsuz geribildirim bırakmak yerine lütfen önce bizimle iletişime geçin.

1. Biz sadece Cezvekahve.com.tr adresine gemi.Ödeme yapmadan önce, lütfen Cezvekahve.com.tr'teki adresinizin gönderim adresinizle eşleştiğinden emin olun.

2. Rus alıcılar, tam adınızı bırakın lütfen, çok önemli, teşekkür ederim!

Not: Zamanında gelmesini umuyoruz, ancak bu uluslararası bir ekspres teslimat olduğundan, teslim süresi büyük ölçüde Cezvekahve.com.tr çevrimiçi ekspres şirketine ve yerel gümrük/vergilere bağlı olacaktır.Anlayışınız için teşekkürler

3. Brezilyalı müşteriler için, seçerseniz DHL, EMS, UPS, FedEx, vb., lütfen bize vergi numaranızı söyleyin (CNPJ numarası veya CPF numarası).

4. Yanwen ekonomik hava posta hedefte takip edilemez, bu yüzden lütfen sipariş vermeden önce kabul edilebildiğinden emin olun.Cezvekahve.com.tr standart nakliye ve Çin Sonrası hava posta çevrimiçi izlenebilir.

5.NOT: Fotoğraflar ve seri numarası sadece referans içindir, dalgalanma varsa, gerçek nesneye göre lütfen!

6. Geri bildirim

Olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.

Olumsuz geribildirim sorunu çözemez.İletişimin sorunları çözmenin en iyi yolu olduğuna inanıyorum.

ücretsiz

DHL, EMS, UPS, FedEx vb.Gibi hızlı bir şekilde teslim etmek istiyorsanız parseller genellikle hava posta ile gönderilir., tavsiye için lütfen bizimle iletişime geçin.Teşekkürler!

7. Servis ulaşım süresi, hafta sonları ve tatil günleri hariç taşıyıcı tarafından sağlanır.Ulaşım süresi, özellikle tatillerde değişiklik gösterebilir.

söz veriyoruz:

* Sadece en iyi tüketici ürünlerini üretin ve en yüksek kaliteyi sağlayın.

* Malları tüm dünyadaki müşterilere hızlı ve doğru bir şekilde teslim edin

Müşteri Hizmetleri Politikası

Sorularınızdan herhangi birine cevap vermekten çok memnunuz, lütfen bizimle iletişime geçin, size en kısa sürede cevap vermek için elimizden geleni yapacağız.

Kesinlikle inanıyorum

En iyi ortağınız olacağız

Özellikler

  • Marka Adı: ZUİDİD
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Uyumlu Marka / Model: hiçbiri
  • İlgili ürünler