PULUZ Canon 6D Ekran Koruyucu Kamera 2.5 D Kavisli Kenar 9H Sertlik Temperli Cam Ekran Koruyucu için Canon 6D Cam Filmi

0

SKU: c149964

Etiketler: tv canon 6 d, sony 6d cam, takım elbise canon 6d, sabitleyici canon 6 d, kafes canon 6 d, canon 6d küçük cam, h 6d cam, canon 6 d dalış, htc 6d cam, j6 6d cam.

₺49.09

Detaylar

Tanım

PULUZ Canon 6D Ekran Koruyucu Kamera 2.5 D Kavisli Kenar 9H Sertlik Temperli Cam Ekran Koruyucu için Canon 6D Cam Filmi

Dikkatler

1. Bu bir cam ürün olduğundan, camın kenarlarının en savunmasız alanlar olduğunu lütfen unutmayın.

2. Yeniden kullanım için çıkarırken, yapışkan özellikler ekran koruyucunun yapışmayacağı bir dereceye kadar aşınabilir. device.It uygulandıktan sonra cam koruyucuyu uyandırmanız önerilmez.

3. Ekran koruyucuyu takan veya çıkaran aşırı güç kullanmak ürüne zarar verebilir.

Açıklamalar

1. Premium temperli cam film, ekranı hasardan korumak için çok etkili olan özel olarak işlenmiş camdan yapılmıştır.

2. Yağ Kaplamasını önler

- Cam, parmak izlerini ve diğer kirleticileri önleyen ve filmin temizlenmesini kolaylaştıran Yağa Dayanıklı bir kaplamaya sahiptir.

3. 9H Yüksek Yüzey Sertliği

- Yüksek sertlik, ekranı çizilmelere ve dış darbelere karşı etkili bir şekilde koruyabilir.

4. Mükemmel işçilik.

5. Mükemmel yapışma.

6. Ürün çevre dostudur.

7. Dijital kameranın lcd'sini dış etkilerden veya toz izlerinden mükemmel şekilde koruyabilen bir üründür.

8. Kullanılsa bile her zaman yeni ürün gibi koruma durumuna sahip olabilir.

Kullanım Yöntemi

1. LCD panel ve çevresi temiz bir bezle net bir şekilde dijital kameraya takılmalıdır.

2. LCD Panel Muhafazasını çıkarmak için takmak istediğiniz parçanın konumunu onaylayın.

3. LCD Panel Muhafazasının arka tarafındaki ince bağlantı vinilini çıkardıktan sonra yapışkan parçaya takın.

4. Tam olarak tutturulmuşsa çevreye bir kez daha sıkıca bastırırsanız ve ön yüzdeki vinili çıkarırsanız kuruluş tamamlanır.

OEM Açığız!müşterinin resmini ve logosunu yazdırabiliriz Genel Model PU5502 Malzeme Temperli Cam Kalınlığı 0.3 mm Paket Şunlardır Paket içeriği 1 x Ekran Koruyucu

1 x Temizlik Bezi

1 x Toz emici

1 x Alkol Pedi

Resimler

Nakliye 1. Çin Post olağan küçük paket artı Sadece çin'de izlenebilir ve ülkenizde ayrıntılı izleme bilgisi yoktur. 2. Nakliye yöntemi için EMS, DHL, UPS, TNT veya Havayolu sağlanmaktadır. 3. Ücretsiz kargo: Ülkeleri ve farklı nakliye yollarını seçmek için ücretsiz kargo.Ayrıntılar için lütfen Nakliye ve Paketleme listesini kontrol edin. 4. Teslim süresi: EMS, UPS, DHL, Fedex ve TNT : 3-7days.In nadir durumlarda, sıkı gümrük izinleri teslimat süresini biraz daha uzatacaktır, lütfen sabırlı olun. 5. Nakliye hizmetinin sorumluluğu olan herhangi bir kaza, gecikme veya diğer sorunlardan sorumlu değiliz. 6. Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcı sorumluluğundadır. 7. Sipariş işlerken lütfen adresinizi dikkatlice kontrol edin. 8. Herhangi bir sorunuz için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size tatmin edici bir cevap sunacağız.

Görev ve Vergiler 1. Çoğu ürün ithalat vergilerinin ödenmesine tabidir (e.g.in ABD) veya diğer vergiler ve katma değer vergisi (KDV) veya diğer vergiler dahil olmak üzere diğer masraflar.Bunlar geçerliyse, sevkıyat ülkenizdeki geçerli gümrük acentesi tarafından işlendiğinde tahsil edilecek ve belirlenecektir.Satın aldığınız ürünler için bu tür görev veya vergilerin uygulanabilirliğini ve sorumluluğunuzu anlamak ve tespit etmek için lütfen ülkenizin ithalat politikasını kontrol edin. 2. Varsa geçerli tüm görev ve vergiler, siparişinizin veya işleminizin satın alma fiyatına dahil değildir.Uygulanmaları ve tahsil edilmeleri halinde, bunlar sizin (bizim veya ürün üreticimizin veya tedarikçimizin değil) tek ve münhasır sorumluluğunuzdadır ve ürünler teslim edildiğinde sizin tarafınızdan doğrudan hükümetinize veya kurye şirketine ödenecektir. 3. Yukarıda belirtilen görev, ücret ve vergilerin ödenmesi bizim (veya ürün üreticisinin veya tedarikçisinin) sorumluluğumuz değildir. 4. Bu bizim kontrolümüz dışında olduğu için herhangi bir nakliye veya gümrük gecikmesinden sorumlu olmayacağız.

Garanti ve İade 1. Sadece arızalı ürün değişimi sunulacak. 2. Arızalı ürünler, siparişinizi verdiğiniz tarihten itibaren 30 gün içinde iade edilmelidir. 3. Ürününüzü aldıktan sonra iadenizi işleme koymak 7 iş günü kadar sürebilir.Cep telefonunun yapay hasar görmediğinden ve cep telefonunu ayırmadığından emin olun.İade nakliye Alıcı tarafından ödenecektir.Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni ve po#. 4. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Cezvekahve.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz. 5. Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.

Bize ulaşın 1. Biz müşteri memnuniyetine bağlıdır succeed.So görüşleriniz bizim için son derece önemlidir.Öğenizi aldıktan sonra, öğelerinizi aldığınızı bize bildireceğinden lütfen bizim için geri bildirim bırakın.Biz de aynı gün size olumlu geribildirim vererek cevap verecektir. 2. Bizim öğeler memnun iseniz.Lütfen bize olumlu geribildirim bırakın ve arkadaşlarınıza en iyi hizmeti, en kaliteli ürünü tanıtın. 3. Nötr geribildirim herhangi bir olumsuz ayrılmadan önce bize ulaşın.Biz herhangi bir sorunları çözmek için sizinle birlikte çalışacaktır.

Özellikler

  • Model Numarası: Canon 6d ekran koruyucu için
  • paket: Evet
  • Kullanmak: Kamera
  • İlgili ürünler